Haug Golfsenter er et innendørs golfsenter, som ligger i Ås kommune i Akershus. Fra avkjøringen på E6 tar det omtrent 3 minutter i retning Drøbak, noe som gjør det enkelt å besøke oss uansett hvilken retning man kommer fra. Fra Oslo tar det ca 30 minutter med bil. Syd for Drøbakveien ligger det en rød låve med et stort banner. Vi har parkeringsplass stor nok til alle.

Golfsenteret åpnet i 1995 med en golfsimulator, bunker, driving range og stor puttinggreen. Vi har utvidet underveis og har nå fem Full Swing Golf simulatorer, driving range og puttinggreen. På den nyeste golfsimulatoren er det spinkamera hvor man kan finjustere svingen. Alle simulatorene er oppdatert med nyeste programvare og har mange spennende baner tilgjengelig. Banene det kan spilles på er reelle baner fra Norge, USA, Hawaii blant andre.

På driving rangen er det seks utslagsmatter. Du kan slå med alle køller. Vi leier ut mattene per halvtime og du slår så mange baller du vil.

I proshopen kan man kjøpe utstyr og vi har en kafeteria der vi selger kaffe, vafler, pølser, brus etc.

Når høsten står for døren, åpner vi. Det vil si omtrent fra oktober til april, litt avhengig av når banene ute stenger om høsten og åpner igjen om våren. Frister det å spille golf når kulda biter ute, er det alltid lunt og varmt hos oss. Hos oss kan man spille golf gjennom hele vinteren på flotte golfbaner i hele verden. Man spiller med sine egne køller. Har man spilt litt før bruker man ca en time pr person for å spille 18 hull.

Det er ingen krav til nivå for å spille på simulator eller å slå på driving rangen. Vi har køller dere kan låne dersom dere ønsker å prøve simulatorgolf.

Kom innom oss for å prøvespille!

Lurer du fortsatt på noe? Ta gjerne kontakt med oss.